WIJ ZIJN ARJAN & CRISTEL VAN DER MOOREN

Ouders van Jessie en Sanne, onze twee volwassen dochters en onderweg hebben we nog twee Griekse zwerfhondjes opgepikt. Crisje en Hoolie. Crisje gevonden als heel klein hondje onder een auto in Methoni in 2008 en Hoolie, toen ongeveer 4 maanden oud, op Karpathos in 2011.

Toerisme en reizen is altijd de passie van Cristel geweest. Ze begon haar loopbaan niet voor niks bij VVV Den Bosch. Later hebben we campers verhuurd en een Bed and Breakfast gehad in het prachtige Land van Heusden en Altena.

Maar ja, bloed kruipt waar het niet gaan kan…

1986, onze eerste kennismaking met Griekenland. Vanaf dat moment was er geen houden meer aan. Samos, Kos, Kreta, Karpathos, Lefkas, Lesbos, Rhodos, Paxos, Fourni, Ithaki, Patmos, Parga, Corfu, Volos, we bezochten het allemaal en allemaal even mooi maar toen ontdekten we de Peloponnesos. Een prachtig gebied met glooiende heuvels, hoge bergen , prachtige kustwegen langs authentieke Griekse dorpjes èn de mooiste zandstranden die je je kunt wensen. Op deze plek kochten we in 2008 een olijfboomgaard en hadden 1 droom, ooit komt hier ons huis en willen we gasten kunnen ontvangen. Op ons eigen stukje grond, even helemaal weg van het dagelijkse leven, even helemaal op jezelf op dit unieke plekje omgeven door olijfbomen en zee maar wel met alle comfort.

En nu staat het er: OLIVIA’S KAMARIA. De naam Olivia’s verwijst naar de vele olijfbomen die gelukkig nog steeds de wacht houden en toevallig ook nog de naam is van de dochter van de architect die dit unieke pand ontwierp. Een kleine ode aan hem. Laat je verrassen door Olivia’s in dit geweldige land. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen u een paar onvergetelijke dagen te bezorgen en hopen dat een verblijf hier een speciale plaats zal innemen in uw hart en zal uitgroeien tot een dierbare herinnering. Mogen wij uw dromen waarmaken?